2021. január 17., vasárnap - Antal, Antónia napja

mt

Torokfájás - rekedtség

Adrienn albuma » Lénárd naplója

Torokfájás - rekedtség
138 / 147
Feltöltés dátuma:
2010-12-01 12:38:58
Megtekintve:
550
Épphogy csak kilábaltunk az egyik betegségből, és most itt a következő. Tegnap, amikor mentem Léniért az oviba, gyanúsan rekedt volt a hangja. Estére már panaszkodott is, hogy nagyon fáj a torka. :( Ápolgatom: kamilla, méz, tantum verde, nurofen, propo... Tovább »
Megosztás:
Hozzászólások
 • dtrizner
  2010-12-01 13:29:18
  Jajj, Adrienn, ismét csak megerősítettél benne, hogy a mi bölcsi/ovi kombinációnk magasan veri a többit! Ezen nekem is nagyon nehéz volt túllépnem, hogy miért viszik a szülők betegen is oviba a gyereket... de hát tudjuk a választ sajnos. Féltik a munkájukat, és nincs segítség. Amíg nem lázas, mehet. Durva, de ez van. Nekünk meg nem marad más, mint edzeni az immunrendszert, és nem gondolni arra, hogy minden nyavalyát összeszed a gyerek. Amúgy a felnőttek között is ez van dettó. Tavaly télen nálunk volt olyan, hogy szinte az egész osztály lázas betegen jött be dolgozni, mert zárás volt, és a munkának meg kellett lennie... Na, ilyenkor aztán mit csinász? Rettegek, hogy én hozom haza a gyerekemnek.
 • Adrienn
  2010-12-01 14:51:43
  Amúgy tapasztalatból tudom, hogy nincs tökéletes boldogság a földön. Nagyon szeretném, ha lenne, de nincs. Az előző ovit imádtuk!!!!!! Tényleg!!!! Legalábbis én és Léni! :) De még ott is volt egy-két dolog, ami érdekes volt. Itt viszont, vagy egy-kettő, amivel elégedett vagyok, de minden olyan merev, olyan pénzcentrikus, olyan vacak. Valahogy nem érzem őszintének. Valahogy olyan .... olyan. Az óvónénik miatt szépül meg az egész csak. Az, hogy Lillát nem vették fel, de bemegyek az oviba és összepisilt kicsik vannak, cumival a szájukban, és a vezető azt mondja, hogy Lilla még kicsi...... Erre pedig nem találok szavakat. Nem vagyok eltelve, de ha sorba kellene állítani a gyerekem a csoportbéliekkel, akkor egy erős középszintet verne. Kézügyességben, talpraesettségben verné a nagy részét a csoportnak. És még mindig csak ennyi a válasz: de maguk csak most költöztek................ Egyébként az egész faluban megvan ez a mentalitás. Mintha lenne egy kialakult mag, a többiek pedig csak bevándorlók.
 • duli
  2010-12-01 17:14:50
  Mielőbbi gyógyulást Léninek! Jól kijutott nektek mostanában. :( Mennek a gyógypuszik.
  Az óvónénik nem tudnak segíteni ebben az összevont ügyelet létrehozásában, vagy csak annyiban, hogy Lénit átküldik a nap végén a másik csoportba, hogy ne maradjon egyedül? Ez valóban csak egy kis figyelmesség és jóakarat kérdése, ahogy mondod.
 • Adrienn
  2010-12-02 09:54:11
  Nem tudnak segíteni ebben. Már többször kérdeztem, és a vezetővel is beszéltem erről. Egyértelmű nem, és értsem meg, hogy ezt nem lehet megoldani volt a válasz! :( Ma már a torka nem fáj, csak a légcsövére húzódik úgy tűnik. :(
 • julcsianyu
  2010-12-02 11:03:29
  Hát a leírtak alapján nem szívesen költöznék Telkibe.Nagyon igazságtalan az ovi részéről,hogy csak azért mert újak vagytok ,nem járnak ugyanazok a jogok.A mi ovink sem a legtökéletesebb,de ott úgy van,hogy fél négytől egybe vannak a kicsik meg a nagyok.Az óvónők is jobban tudnak figyelni rájuk,és a gyerekek is tudnak új barátságokat kötni.Ráadásul az utolsókért szinte egyszerre jönnek,így nincs senki egyedül.A betegségekről csak annyit,hogy én már megfigyeltem,hogy mindig azok hozzák betegen a gyereküket,akik megtehetnék,hogy otthon maradjanak velük!És ez a durva!!!!Léninek sok gyógypuszi,te pedig ne idegeskedj rajtuk!Inkább találj ki valamit,hogyan vágódhatnál be náluk!Sajna csak így fogsz előbbre jutni,különben Lillus még öt évesen is otthon lesz veled!
 • Adrienn
  2010-12-02 11:26:55
  Nagyon igazad van. :) A bevágódás mondjuk nekem nehezen megy, mert ha valakivel nem nagyon jövök ki, akkor a jópofi nem az én asztalom. :( Azért majd megpróbálok valamit kitalálni.

Új hozzászólás
Ahhoz, hogy új bejegyzést készíthess, előbb be kell jelentkezned a fórumon regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.
Ha még nem regisztáltál, itt megteheted.
 
 

 • PocakkalHétről-hétre
  • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
Dr. Bátori-Kallós Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media