2021. január 17., vasárnap - Antal, Antónia napja

mt

Pillangónk

Adrienn albuma » Lénárd naplója

Pillangónk
134 / 147
Feltöltés dátuma:
2010-08-13 17:26:56
Megtekintve:
552
2-3 héttel ezelőtt Lénike egy hernyóval volt hajlandó csak hazajönni. Nagy, vastag, zöld hernyó volt. Kimondottan ijesztgetni lehetett vele. Betettük egy dobozba és két napig szedtük neki a levelet, amit szorgalmasan evett  is. Harmadnapra bebábozódott... Tovább »
Megosztás:
Hozzászólások
 • g_andi
  2010-08-18 15:20:08
  Csodálatos lehetett ezt megfigyelni.Nekünk is van egy hasonló élményünk.Két kislányommal sétálltunk a tavaknál, és elérkezett a tízórai idő.Andikám leült a padra, megenni a lekvároskenyérkéjét, Krisztike pedig a babakocsiban ette a kekszét.Nemsokára rászállt egy szép pillangó a babakocsi "csomagtartójára".Elég sokáig ott volt,és mikor Andikám befelyezte a tízórait,odament hozzá és az ujjára vette.Egy darabig ott volt, majd rászállt Andika szoknyájára.Ekkor már Krisztikémet is kivettem, hogy lássa ezt a csodát,erre rárepült a lepke a kicsi sapkájára.Akkor onnan ismét Andika vette az ujjára, de megintcsak visszaszállt Krisztikém sapijára.Onnan rátettem óvatosan Kriszta ujjacskájára,és csak egy kis idő után repült el onnan a kanális felé.Jó volt átélni a gyerkőcökkel ezt a kis csodát.
 • Adrienn
  2010-08-18 16:11:07
  Igen, ez nagyon aranyos dolog. Nálunk a gyerekek úgy noszogatták a lepkét, hogy történjen már valami, de szegénykémnek a szárnya még nem egyenesedett ki akkor teljesen. :)

Új hozzászólás
Ahhoz, hogy új bejegyzést készíthess, előbb be kell jelentkezned a fórumon regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.
Ha még nem regisztáltál, itt megteheted.
 
 

 • PocakkalHétről-hétre
  • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
Dr. Bátori-Kallós Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media