2021. január 17., vasárnap - Antal, Antónia napja

mt

Mini Szőnyeg

Adrienn albuma » Horgolmányaim

Mini Szőnyeg
 
 
1 / 30
Feltöltés dátuma:
2011-05-10 15:04:10
Megtekintve:
846
Most tanulok horgolni. Körülbelül egy hónapja kezdtem, és azóta nem tudom abbahagyni. Már megtanultam öt alapmintát, de hátra van még néhány. A megtanult minták kombinálásával csodaszép dolgok születnek. Az első alkotásom az újrahasznosítás jegyében született. Egy csodaszép kis szőnyeg. Itt még semmi tapasztalatom nem volt, hogyan érdemes elkezdeni a horgolást, mire kell figyelni, egyszerűen csak csináltam. A fonalak vastagsága volt a legelső dolog, amit megtanultam, hogy erre bizony figyelni kell, mert az alkarom a vastag fonal miatt három napig csúnyán fájt az izomláztól. Azóta sokat ügyesedtem pólóújrahasznosítás terén. :)
Megosztás:
Hozzászólások
 • Adrienn
  2011-05-10 15:06:51
  És persze mondanom sem kell, hogy a színkavalkád is letisztulóban van. Eleinte ugyanis nem feltétlenül arra figyeltem, hogy milyen színű legyen, hiszen fogalmam sem volt róla, hogy egyáltalán hogy fog kinézni a végén. Azért büszke vagyok erre a kis alkotásra, mert mégiscsak ez az első mű, és igazi, használható dolog lett belőle, amit a kezdet kezdetén még nem hittem volna. A Léni szobájában az állólámpa alá tettem.
 • pata
  2011-07-05 16:49:37
  ez szép nagyon.Ez egy nagy összefüggő kör?
  én internetről és könyvből tanultam horgolni de még nem tanultam meg csak a egyszerű kört és kockát.jó lenne valakitől tanulni...
 • Adrienn
  2011-07-05 17:00:36
  Köszi szépen. Én is hasonló módon tanulgatom a dolgot.

  A fenti szőnyeg csigavonalban van horgolva. Mintha csak egy kör lenne. Azóta megtanultam kört lezárni, új kört kezdeni, úgyhogy már másképp csinálom, de rongyszőnyegnek a csigavonalas a legtutibb, mert nem tudhatod, hogy hol fogy el az anyag.

Új hozzászólás
Ahhoz, hogy új bejegyzést készíthess, előbb be kell jelentkezned a fórumon regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.
Ha még nem regisztáltál, itt megteheted.
 
 

 • PocakkalHétről-hétre
  • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
baleseti kártérítés Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media